Lediga tjänster

Tillbaka

Undersköterskor som vill öppna nya dörrar för framtidens cancervård

Referensnr AS07/2019
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Akademiska sjukhuset är en av de bästa i Sverige på högspecialiserad cancervård. Med patienten i fokus står vi nu inför ett historiskt steg i vår utveckling – snart slår vi upp dörrarna till vårt nybyggda hus 100/101. Nya ljusa lokaler, erfarna kollegor, det senaste inom medicinteknik, och framtidens forskning runt hörnet. Ja, här finns alla förutsättningar för framtidens cancervård. Nu saknar vi den sista pusselbiten – den är du!

När vi nu öppnar vårt nya hus får du vara med och vidareutveckla våra arbetssätt från start. 

Utvecklas och utveckla oss!


Som undersköterska blir du en viktig del av cancervården inom verksamhetsområdet Blod- och tumörsjukdomar. Här får du möjlighet att arbeta på en av våra öppenvårdsmottagningar eller vårdavdelningar inom onkologi, hematologi eller onkologisk endokrinologi tillsammans med ett engagerat team. Hos oss finns möjlighet att variera det patientnära arbetet med mer administrativa uppgifter. Våra patienter kommer huvudsakligen inplanerat men även akut, främst via våra mottagningar eller vår dagsjukvård. Tempot kan vara högt ibland, men vi stöttar varandra för att utvecklas tillsammans. Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion, regelbundna föreläsningar och planerade utbildningstillfällen. Akademiska Sjukhuset har stort fokus på forskning och utveckling och vi har ett tätt samarbete med Uppsala universitet. Det här betyder att du kan vara med och bidra till framtidens cancervård.

Vem är du?


Du är utbildad undersköterska som trivs med att vara en del av ett team. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och du är också bra på att se människan bakom diagnosen. Att jobba med cancervård kan vara utmanande, men tillsammans med dina kollegor skapar ni en god stämning på jobbet. Har du erfarenhet från någon av våra specialiteter ser vi det som en merit. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss


Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet.
 
Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns fem sektioner och vi är totalt ca 400 medarbetare.?
 

Villkor


Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt övereskommelse. 

Vill du veta mer?


Tf. Avdelningschef Maria Andersson, maria.k.andersson@akademiska.se 018- 611 55 18
Facklig kontaktperson, UAL, nås via växeln 018-611 00 00

Ansök här


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV och samtliga handlingar som styrker din yrkeskompetens. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.