Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterskor som vill öppna nya dörrar för framtidens cancervård

Referensnr AS06/2019
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Akademiska sjukhuset är en av de bästa i Sverige på högspecialiserad cancervård. Med patienten i fokus står vi nu inför ett historiskt steg i vår utveckling – snart slår vi upp dörrarna till vårt nybyggda hus 100/101. Nya ljusa lokaler, erfarna kollegor, det senaste inom medicinteknik, och framtidens forskning runt hörnet. Ja, här finns alla förutsättningar för framtidens cancervård. Nu saknar vi den sista pusselbiten – den är du!

När vi nu öppnar vårt nya hus får du vara med och vidareutveckla våra arbetssätt från start. 
 

Utvecklas och utveckla oss


Bli en del av cancervården på Akademiska sjukhuset och var med och utveckla och utvecklas tillsammans med oss. Som sjuksköterska inom verksamhetsområdet Blod- och tumörsjukdomar har du möjlighet att arbeta vid någon av våra öppenvårdsmottagningar eller vårdavdelningar inom onkologi, hematologi eller onkologisk endokrinologi. Vi vill att du ska få en bra start och därför får du en skräddarsydd introduktion när du börjar här. Vi erbjuder även regelbundna föreläsningar och återkommande planerade utbildningstillfällen när du arbetar hos oss.

Din fortsatta utveckling är viktig för oss. Du har även möjlighet att bli en del av vårt kompetensutvecklingsprogram för sjuksköterskor, Cancervårdsakademien. Programmet är schemalagt och kombinerar regelbundna föreläsningar med handledd reflektion, hospitering och sidotjänstgöring i utbildningssyfte inom olika delar av vår verksamhet. Efter genomförd tvåårig introduktion inom Cancervårdsakademien kan du studera till specialistsjuksköterska på arbetstid med bibehållen lön. Läs mer här: https://www.akademiska.se/for-vardgivare/verksamhetsomraden/blod--och-tumorsjukdomar/cancervardsakademien/

Vem är du?


Du är legitimerad sjuksköterska som vill kunna påverka och utveckla framtidens cancervård. För dig är det viktigt att sätta patienten i första rummet och du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du möter en arbetsplats där det ställs höga krav på patientsäkerhet och god omvårdnad och där vi står inför en spännande utveckling. Att jobba med cancervård kan vara utmanande, men tillsammans med dina kollegor skapar ni en god stämning på jobbet. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom onkologi eller palliativ vård. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Om oss


Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns fem sektioner och vi är totalt ca 400 medarbetare.?

Villkor


Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. 

Vill du veta mer?


Tf. Avdelningschef Maria Andersson, maria.k.andersson@akadmiska.se 018- 61155 18
Facklig kontaktperson, UAL, nås via växeln 018-611 00 00

Ansök här


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV och samtliga handlingar som styrker din yrkeskompetens.Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.