Lediga tjänster

Tillbaka

Systemutvecklare inom integration

Referensnr AS03/2019
Sista ansökan 2019-01-23
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Medicinsk teknik, sjukhusfysik och it

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


MSI (Verksamhetsområde Medicinsk teknik, sjukhusfysik och it) IT stödjer verksamheterna inom Region Uppsala genom att svara för den samlade kompetensen inom IT. Avdelningen är indelad i de fyra avdelningarna
verksamhetsstöd, infrastruktur, arbetsplats och drift.
Inom MSI IT arbetar IT- och supporttekniker, supportspecialister, IT-projektledare, systemspecialister och -utvecklare med flera för att ge bästa tänkbara stöd till region Uppsalas verksamheter.
Informationstekniken spelar en allt större roll inom hälso- och sjukvården och idag är olika IT-lösningar en naturlig del av sjukvårdens vardag. Genom funktionell teknik kan resurser i vården användas effektivare och genom tekniken kan vi verka för en hög vårdkvalitet i vår region. Inom IT-sektionen arbetar idag ca 110 engagerade och kompetenta medarbetare fördelade på fyra avdelningar; Infrastruktur, Arbetsplats, Drift och Verksamhetsstöd.

Ditt uppdrag


Du kommer att driva systemutvecklingsprojekt från inhämtande av krav och kravanalys, via systemutveckling till förvaltning. Du har flera parallella projekt samtidigt, allt från mindre anpassningar till större utvecklingar med kunder som finns inom hela organisationen. Det innebär att du har många kontaktytor inom hela Region Uppsala. Integrationsutvecklingen sker främst i Java. Vi arbetar enligt ITIL och som medarbetare hos oss är du också delaktig i den interna processutvecklingen. 

Din kompetens


Du har högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens som vi befinner likvärdigt. Du har mångårig arbetslivserfarenhet av systemutveckling bland annat inom området integration. Du har erfarenhet av att arbeta med Java, XML/WSDL samt kusnkap inom REST. Har du också erfarenhet av MULE ESB är det meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta i en större, komplex IT-miljö.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.
Som person är du serviceinriktad, flexibel och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid förmåga att samarbeta och ha en god kommunikation med kollegor och uppdragsgivare. Du är en person som drivs av att få skapa kvalitativa lösningar, som förstår din roll i organisationen där IT är ett verktyg för kärnverksamheten

Vi erbjuder


En tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Vill du veta mer?


Gruppchef Tor Karlsson, 018-611 26 93
Fackliga kontaktpersoner:
Vision; Jonas Wärnsberg, 018-611 21 91
Sveriges ingenjörer; Leif Sandberg, 018-611 60 65
Naturvetarföreningen; Gert-Ove Stångberg, 018-611 29 50

Vill du jobba med oss?Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Poolia. Vi undanber oss därför telefonsamtal från övriga rekryteringsföretag och annonsförsäljare