Lediga tjänster

Tillbaka

Undersköterska med intresse för lungmedicin och akutsjukvård

Referensnr AS1311/2018
Sista ansökan 2019-01-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområdet Hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Lungavdelning 50D1 är en avdelning inom verksamhetsområdet Hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi. Här kommer du att få ett varierat arbete där du får kombinera omvårdnad med akutsjukvård och palliativ vård. Du kommer få kunskaper inom andnings- och cancervård samt teknisk erfarenhet av olika andningshjälpmedel. Några av de vanligaste diagnoserna är kol, lungcancer, respiratorisk insufficiens, lungfibros, pneumothorax, tuberkulos, cystisk fibros och sömnapné. Förnärvarande har avdelningen 12 vårdplatser öppna. De flesta patienter läggs in akut.

Ditt uppdrag


Tillsammans med dina kollegor arbetar ni i två vårdlag och som undersköterska ansvarar du för sex-sju patienter per dag/kväll. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du också möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter. Att vara undersköterska på 50D1 är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter som ger dig en bred kompetens.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska med ett intresse för att vara med och utveckla vår verksamhet där patienten är i fokus. Har du tidigare erfarenhet inom akutsjukvård, lungsjukvård eller onkologi så är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder två stycken tillsvidareanställningar med tillträde eller enligt överenskommelse. Vi har fast/ individuellt schema med rotationstjänstgöring. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi erbjuder individuell inskolning beroende på erfarenhet.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Katarina Göthberg 018-611 40 74
Gruppchef Marina Ahlgren 018-611 64 29
Facklig kontaktperson, Kommunal, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Din ansökan skickar du via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare