Lediga tjänster

Tillbaka

Psykolog till Beroende- och neuropsykiatrin

Referensnr AS1386/2018
Sista ansökan 2019-02-08
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Pskyiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Neuropsykiatriska mottagningen för vuxna tillhör sektionen för Beroende- och neuropsykiatri. Enheten är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning med uppdrag att utreda och behandla neuropsykiatriska frågeställningar ADHD, autismspektrum samt tourettes syndrom. I egenskap av att vara en specialistmottagning ingår det i uppdraget att bistå vårdgrannar.med utbildning och konsultativt stöd. Mottagningen har patienten i fokus och strävar efter att ligga i framkant när det gäller utredning och behandling av neuropsykiatrisk problematik. Vi vill alltid erbjuda våra patienter ett professionellt bemötande och en så god vård som möjligt.

Så här beskriver några av våra medarbetare vad de uppskattar med sitt arbete
- "Jag gillar både att arbeta självständigt och i team och det får man möjlighet att göra här. Man har möjlighet att självständigt strukturera upp sin dag och få ordning på det som ska göras. Det ger frihet och känsla av kontroll tycker jag."
- "Att jobba med neuropsykiatriska patienter är tacksamt eftersom omvårdnadsinsatserna och behandlingarna genererar bättre mående. Patientgruppen betraktas utifrån helhetssyn vilket innebär att samarbetet i teamet är viktigt."

Just nu söker vi en duktig psykolog som tycker om att göra neuropsykiatriska utredningar.

Ditt uppdrag


Exempel på arbetsuppgifter kan vara Neuropsykiatrisk utredning, Bedömningar inför psykologisk behandling och neuropsykiatriska utredningar. Även Psykologisk behandling mot ADHD samt Psykoedukation om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Dina kvalifikationer


Du som söker är psykolog med god erfarenhet av neuropsykiatrisk utredning/neuropsykologisk testning. Du ska ha god samarbetsförmåga, flexibilitet och vara lyhörd. Du kan arbeta självständigt men trivs med att vara en del av ett team. Du ser det som en utmaning att arbeta för patientens bästa i ofta krävande och komplicerande situationer. I tillsättningen kommer stor vikt att läggs vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder


Vi erbjuder ett vikariat på 1 år. Vi tillämpar flextid. Provanställning kan bli aktuellt. Urval och intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden. Inför anställning kommer utdrag från misstanke- och belastningsregister att göras.

Vill du veta mer?


Vi erbjuder ett vikariat på 1 år. Vi tillämpar flextid. Provanställning kan bli aktuellt. Urval och intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden. Inför anställning kommer utdrag från misstanke- och belastningsregister att göras.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare