Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterska inom specialistkirurgi

Referensnr AS842/2018
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Urologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Du ska söka jobb hos oss om du:


- som nyexaminerad sjuksköterska vill få en bredd och kompetens som ger en bra start i ditt nya arbetsliv. Du ska söka till oss om du liksom andra på avdelningen tycker om att ha en händelserik arbetsplats med högt tempo där kirurgisk post- och preoperativ vård är en stor del av arbetet. Där längtan efter den kirurgiska akutsjukvården är stor och du är törstig och söker efter ständig utveckling och spänning i det dagliga arbetet.

- som erfaren sjuksköterska är intresserad av utveckling, bra samarbete, handledning och utbildningsmöjligheter.

Vi är en avdelning som har akuta och elektiva patienter, där rotation mellan vårdlag och inskrivningsmottagning ingår i sjukskötersketjänsten. Till urologavdelningen kommer patienter från hela landet på grund av den kirurgiska kompetensen som finns inom kliniken. Postoperativ vård är en stor del av vardagen med all medicinsktekniskutrustning som hör därtill. Vi är en klinik som utvecklar samarbetet mellan mottagningen och avdelningen där utbildningsmöjligheter finns både inom urologi men även inom kompetensstegen.

Vad krävs av dig?


Vi söker dig som har svensk sjuksköterskelegitimation och intresse för kirurgisk vård.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid. Rotationstjänst i akademiska modell två. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?


Rebecka Larsköld, Biträdande avdelningschef, 072-233 85 89 alt. rebecka.larskold@akademiska.se
Emma Strandqvist, Biträdande avdelningschef, 072-141 93 17 alt. emma.strandqvist@akademiska.se

Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare