Lediga tjänster

Tillbaka

Timanställda undersköterskor till Mag-tarm och njuravdelning

Referensnr AS1377/2018
Sista ansökan 2019-02-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Specialmedicin, hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Studerar du och behöver ett extraarbete?

Mag- tarm och njuravdelning 30B2 bedriver en verksamhet som är specialinriktad på utredningar och behandlingar av patienter med mag-tarmsjukdomar, leversjukdomar och njursjukdomar. Avdelningen har 18 vårdplatser vardagar och 14 vårdplatser på helger. 

Din kompetens


Våra patienter kommer både akut och planerat, vår arbetsbelastning kan variera snabbt och det är därför viktigt att du har en god prioriteringsförmåga, är flexibel och kan variera arbetstempo.

Du är utbildad- eller har behörighet att arbeta som undersköterska, du sätter patienten i fokus, är en positiv kollega och bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder timanställning som undersköterska. Arbetstiderna är framför allt förlagda till kväll och helg.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Lena Blom 018-611 27 05
Gruppchef Åsa Lidman 018-611 39 07
Facklig representant, kommunal
Peters Olanders 018-611 27 01

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökan 15 februari 2019.
Urval och intervjuer sker fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare