Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterska till Operationsförberedelseenheten

Referensnr AS1363/2018
Sista ansökan 2019-01-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Operationsförberedelseenheten 70F2. Verksamhetsområde AnOpIVA

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


AnOp-sektionen är organiserad under verksamhetsområde AnOpIVA, andra största verksamhetsområdet på Akademiska sjukhuset. Ett dynamiskt verksamhetsområde som står inför många utmaningar bl.a. en flytt till nya lokaler. AnOp-sektionen består av nio avdelningar: anestesi och operationsavdelningen ing.95/96, kirurganestesi-operation, neuro anestesi, anestesi- och operationsavdelningen vid Samariterhemmet, OPÖ-anestesi, ortopedanestesi-operation, operationsförberedelse enheten, postoperativa avdelning samt steriltekniska avdelningen.

Sjuksköterska till operationsförberedelseenheten 70 F2


Operationsförberedelseenheten 70F2 som är en del av verksamhetsområde AN/OP/IVA tar emot och förbereder patienter inför operation. Vi lägger stort fokus på hygien och patientsäkerhet. Avdelningens verksamhet står just nu inför en förändring och utökning i och med flytten till nya hus 100 i höst.

Din kompetens


Vi söker dig som är sjuksköterska. Det är meriterande om du har jobbat på kirurgisk avdelning med elektiva patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är flexibel, serviceminded och har lätt att ha många bollar i luften samtidigt.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning på 100 % med start enligt överenskommelse. Anställningen kan komma att föregås av provanställning.
                                                                  

Vill du veta mer?


Avdelningschef 70 F2, Åsa Nilsson, 018-611 70 50
Facklig företrädare, vårdförbundet, nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare