Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterska till Bålsta Psykiatrimottagning

Referensnr AS1357/2018
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Bålsta psykiatrimottagning drivs som en samlad specialistmottagning för patienter från 18 år med behov av allmänpsykiatri, psykos- och beroendevård. Vi arbetar bl. a med neuropsykiatriska utredningar, psykologiska behandlingar, rådgivning, anhörigstöd. Verksamheten präglas av hög kompetens, god tillgänglighet, flexibilitet, samarbetsvilja och arbetsglädje. Bålsta har bra kommunikationsmöjligheter med både Stockholm och Västerås, mottagningen är belägen i ljusa lokaler på gångavstånd från resecentrum.

Ditt uppdrag


Vi söker nu en sjuksköterska som gillar att samarbeta men också arbeta självständigt. Vi uppskattar att du utöver nedanstående kvalifikationer är glad, har mycket skinn på näsan och en stor portion humor. Som sjuksköterska: genomför du behandlingar i samarbete med ansvarig läkare deltar du vid diagnostisering samordnar du vårdinsatser för patienter med vårdgrannar arbetar du även med telefonrådgivning, läkemedelsadministrering och uppföljning, provtagningar utför konsultation och bedömningar. Du kommer att arbeta i tvärprofessionella team, men en stor del av ditt arbete kommer att vara självständigt. I teamarbetet finns möjlighet till fördjupning och specialisering. Du medverkar i kvalitetsarbete inom ditt kompetensområde och deltar i övrigt forsknings- och utvecklingsarbete.

Dina kvalifikationer


Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från både öppen- och slutenvårdspsykiatri. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande, likaså steg 1 utbildning i KBT. Som person är du driven, ansvarstagande, pålitlig och har god samarbetsförmåga. Du har god vana av att arbeta självständigt. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidaretjänst 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Inför tillsättning kommer utdrag från Misstanke- och belastningsregister att tas ut. Eventuellt kommer vi även kunna erbjuda ett vikariat under VT19.

Vill du veta mer?


Tf. Avdelningschef Carola Sjöberg, tel. 0171–41 83 54, carola.sjoberg@akademiska.se.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare