Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterska med intresse för palliativ vård

Referensnr AS1187/2018
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är vi rätt för dig?


Är du sjuksköterska och har intresse/erfarenhet av palliativ vård och vill arbeta med avancerad palliativ vård i hemmet? Du kan du vara vår framtida medarbetare. Som sjuksköterska hos oss är du med och bedriver specialiserad palliativ vård i hemmet i Tierps, Östhammars, Älvkarlebys och norra Hebys kommun. Vi är tillgängliga dygnet runt för våra patienter och arbetet är för närvarande upplagt dag, kväll och helg, med jourtjänstgöring i hemmet cirka en natt per vecka.

Vi är ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, kurator och sjukgymnast. Vi vårdar patienter i alla åldrar i deras hemmiljö. Vi utför olika sjukvårdsinsatser så som symptomlindring, parenteral nutrition, blodtransfusioner och provtagningar. Vi genomför planerade hembesök hos patienten, allt ifrån en gång i veckan till flera gånger per dygn och vi gör även akuta hembesök. En stor del av vårt arbete består av psykosocialt stöd. Med patientens och anhörigas behov i centrum planerar du självständigt ditt arbete i samarbete med de andra i teamet. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du också möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter.

Är du rätt för oss?


Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du är en legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet och intresse av att arbeta med palliativa patienter, har B-körkort och du tycker om att arbeta med människor. Det är en fördel om du har palliativ specialistutbildning eller palliativ erfarenhet.

Du är inte bara en skicklig sjuksköterska, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har ett gott bemötande, är strukturerad, har förmåga att arbeta i ett team med växlande tempo och du vill utvecklas i din yrkesroll. Den mobila verksamheten står inför stora utmaningar i framtiden så det är positivt om du har egna idéer och tankar om hur vi ska utveckla verksamheten för att vi ska kunna ge så bra vård som möjligt. Geriatriken i Tierp är en sektion med specialistansluten hemsjukvård (SAH), dag- och hemrehab, geriatriska slutenvårdsplatser och närvårdsplatser. Tanken är att verksamheterna ska kunna samverka vid behov. Meriterande är därför om du även har erfarenhet av slutenvård och närvård. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Är du rätt för oss kan vi erbjuda en tillsvidaretjänst med omfattning enligt eget önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. Din lön förhandlar du individuellt i förhållande till din kompetens och erfarenhet.

Vill du veta mer?


Tillförordnad Avdelningschef Johan Knutsson, tfn 018-611 70 43
Gruppchef Rose-Marie Gellerstedt, tfn 0293-203 30
Fackliga representant för Vårdförbundet når du via växeln, tfn 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare