Lediga tjänster

Tillbaka

Operationssjuksköterska

Referensnr AS1342/2018
Sista ansökan 2019-01-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Plastik- och Käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Är vi rätt för dig?
Vi söker en operationssjuksköterska till Öron-, näs- och hals- och plastikoperations dagtidsavdelning som vill vara med och utveckla vår spännande och nytänkande verksamhet. Vi är en positiv grupp som arbetar tätt tillsammans för att ge den bästa vården och ett förstklassigt bemötande till våra patienter. Vi är lyhörda för dina önskemål och ditt kompetensbehov. Exempel på ingrepp som utförs är operation av läpp-, käk- och gomspalter, bröstrekonstruktion, transplantation av hud vid svåra brännskador, operation av ansiktsskador. Vi utför avancerad rhinologi, laserkirurgi samt basal kirurgi som tonsiller, bronkoskopier och polokliniska operationer i lokalanestesi. Våra patienter är både barn och vuxna från hela landet, men framför allt patienter från Mellansverige. Avdelningen har fem operationssalar varav två disponeras av öron- och tre av plastiken.

Är du rätt för oss?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvårdvård. Vi är en välorganiserad verksamhet med tätt tvärprofessionellt samarbete, varför din personliga lämplighet är av stor vikt. Vi ser gärna att du är initiativrik och har god samarbetsförmåga.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tjänstgöringen är måndag till fredag, med beredskap dagtid var 10:e vecka för akuta brännskador.

För mer information
Avdelningschef Christina Kicki Nilsson 018-611 8713.
Fackliga representanter Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare