Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterska, var med och utforma en utvecklingsavdelning inom kirurgi!

Referensnr AS1217/2018
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Utvecklingsavdelningen har öppnat och just nu är vi särskilt intresserade av dig som inte har så lång erfarenhet inom yrket. Är du nyfiken på varför? Hör av dig!Vi kan inte lova guld och gröna skogar. Vi kan lova att det i perioder kommer att vara utmanande. Vi kan också lova att det kommer att vara meningsfullt, spännande och utvecklande. Avdelningen är nyöppnad och vi behöver nu rekrytera ytterligare sjuksköterskor. Tjänsten passar både dig som är erfaren men även dig som är nyexaminerad. Avdelningen har en senior sjuksköterska som gärna ger extra stöd för den som till exempel är nyutexaminerad, nyligen har bytt avdelning eller som kommer tillbaka från vårdyrket efter ett uppehåll. 

Vår verksamhet


Nu har vi startat utvecklingsavdelningen, en avdelning med fokus på att finna nya arbetssätt för framtiden genom att skapa delaktighet och arbeta teambaserat. Vi kommer att fokusera på hälsosamma arbetstider samt skapa tid och förutsättningar för att bedriva utveckling i tvärprofessionella team. Avdelningen kommer av naturliga skäl fungera som testbädd för ny teknik. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet och till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser. Vi har också i uppgift att sprida våra erfarenheter vidare till andra enheter och på så vis bidra till hela sjukhusets strävan efter utveckling.

Skillnad, utveckling och mening


Vi vill göra en positiv skillnad i människors liv och tillsammans kan vi göra större skillnad än var för sig. Vi strävar ständigt efter att utveckla oss själva, varandra och den vård vi ger. Alla våra medarbetare ska känna, oavsett roll, att de är viktiga delar för framgång i teamet. Våra metoder är innovativa, vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är viljan att göra skillnad varje dag. Vi vill med detta skapa en hållbar arbetsplats som ger förutsättningar till personlig utveckling och som med rätt förutsättningar bidrar till att utveckla framtidens vård.

Är du rätt för oss?


För att trivas i rollen som sjuksköterska på vår avdelning bör du vara engagerad och motiveras av att arbeta i en ständigt föränderlig verksamhet med patientens bästa i fokus. På din arbetsplats kommer du få vara delaktig i att utveckla, utvärdera och implementera nya arbetssätt samt sprida goda exempel inom sjukhuset. Det viktigaste är att du har ett öppet sinne för förändring och en god förmåga till både samarbete och kommunikation. Vi är övertygade om att både du som ny eller erfaren sjuksköterska har en viktig roll att fylla!

I denna tillsättning kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Projektet beräknas pågå i två år med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100% i din grundprofession som sjuksköterska. Du som söker kan arbeta treskift alternativt periodvis enbart natt.

Vill du veta mer?


Kristiina Kask Verksamhetsområde Kirurgi 018–6115766
Projektledare/Avdelningschef Patrik Bodeby 018-611 28 64
Facklig kontaktperson, Vårdförbundet, nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare