Lediga tjänster

Tillbaka

Röntgensjuksköterska/Biomedicinsk analytiker

Referensnr AS1327/2018
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Bild- och funktionsmedicinskt centrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Bild- och funktionsmedicinskt centrum utför årligen cirka 200 000 undersökningar och behandlingar med en lång rad modaliteter såsom MR, CT, konventionell röntgen, intervention, ultraljud, SPECT och PET. Under den närmaste tiden kommer vi expandera med att installera en rad nya utrustningar (MR, CT, konventionell röntgen, SPECT samt PET) så du kan räkna med att få arbeta med den allra senaste tekniken. Delar av verksamheten kommer också att flytta till nya lokaler i en helt ny vårdbyggnad.

Ditt uppdrag


Vi söker legitimerade röntgensjuksköterskor/biomedicinskt analytiker till olika uppdrag inom bild- och funktionsmedicinskt centrum. Vi består av 5 olika avdelningar, MSK- Barnavdelning, Thorax- Bukavdelning, Periferintervention, Neuroavdelning samt Nuklearmedicin inklusive PET. På varje avdelning erbjuder vi dig stora möjligheter för kompetensutveckling och möjligheter att få komma vidare i din karriär. Ange gärna vilken avdelning som är mest intressant för dig.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad röntgensjuksköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta på en röntgenavdelning. Till nuklearmedicin kan du även vara legitimerad biomedicinsk analytiker. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Om du har erfarenheter från att arbeta med akutverksamhet ser vi detta som meriterande. Helg- och kvällstjänstgöring/beredskap kan komma att ingå i schemat.

Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet och personliga egenskaper. Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer höga krav på att du är serviceinriktad, anpassningsbar och har god samarbetsförmåga, dessutom behöver du vara noggrann och se positivt på arbetet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning samt vikariat där tillträde och omfattning sker enligt överenskommelse. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och har ett av landets bästa kollektivavtal! Du får fri tillgång till träning på Friskhuset, där vi samlat allt från gym och gruppträning till personliga hälsoprogram och ett brett utbud av kurser inom friskvård och hälsa. Här finns även tillgång till sjukgymnast, kostrådgivning samt konditions- och styrketest, för att inte nämna ergonomiutbildning och massage.

Vi arbetar aktivt med trivsel och arbetsmiljön. Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda dig som medarbetare i Region Uppsala i vår förmånsbroschyr . Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande.


Vill du veta mer?


Kontaktpersoner: Avdelningschef, Muskeloskeletal- och Barnavdelningen, Rabi Salim +46 18-6114717, rabi.salim@akademiska.se Avdelningschef, Thorax- och Bukavdelning, Linus Jakobsson +46 18-6119052, linus.jakobsson@akademiska.se
Fackliga kontaktpersoner Vårdförbundet: Sanja Cikota 018-6110000

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare