Lediga tjänster

Tillbaka

Fysioterapeuter inom ortopedi

Referensnr AS1326/2018
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Paramedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är du rätt för dig?


Arbetet innebär kliniskt arbete på ortopedavdelning, men kan även innebära arbete inom övrig ortopedi beroende på intresse och verksamhetens behov.
 
Du kommer att ingå i en stor grupp skickliga och generösa kollegor som arbetar inom olika ortopediska områden och träffar patienter i både sluten- och öppenvård. Du blir också en del i teamarbetet på avdelningen. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus så ingår det att handleda studenter på VFU.

Är du rätt för oss?


Vi söker dig som är legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast med erfarenhet av avdelningsarbete inom traumatisk ortopedi eller arbete på vårdavdelning.

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk verksamhet under ständig utveckling. Du bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är inte bara en skicklig fysioterapeut, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder två stycken vikariat på 100 % from 19-04-15 eller enligt överenskommelse tom 19-10-31. Du får dessutom tillgång till Akademiska Sjukhusets Friskhus med gym, gruppträning och träningsrådgivning mm.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Åsa Liljenäs asa.liljenas@akademiska.se 018-611 93 68
Facklig kontaktperson Maria Kyhlbäck

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sök gärna så snart som möjligt eftersom intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens slut.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare