Lediga tjänster

Tillbaka

Fysioterapeut med placering vid ryggsektionen, ortopedkliniken

Referensnr AS1325/2018
Sista ansökan 2019-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Rehabiliteringsmedicin och smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är vi rätt för dig?


Arbetet på avdelningen för rehabilitering inom hjärt- lungmedicin, ortopedi och intensivvård innebär preliminärbedömning av patienter med besvär i ryggkotpelaren men kan även innebära arbete inom övrig ortopedi beroende på intresse och verksamhetens behov. Kvalitets- och utvecklingsfrågor ingår som en del i arbetet. Du kommer att ingå i en stor grupp kunniga och generösa fysioterapeutkollegor som arbetar inom olika ortopediska områden och träffar patienter i både sluten- och öppenvård. Du blir också en del av ett skickligt och stöttande team inom ryggkirurgen. Introduktionen anpassas efter dina förutsättningar och du blir erbjuden en mentor/kontaktperson. En individuell kompetensplan görs årligen med närmaste chef. Kunskapsutveckling sker även genom månatliga professionsmöten, liksom genom nätverk och tvärprofessionella möten.

Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du också möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter.

Är du rätt för oss?


Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk verksamhet under ständig utveckling. Du bör vara flexibel, lösningsfokuserad och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi söker dig som är legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast med god erfarenhet av bedömningar av besvär i ryggkotpelaren. Det är bra om du även har erfarenhet av att arbeta med andra ortopediska diagnoser.

Vi tror att du har intresse för kliniskt utvecklingsarbete. Har du dessutom en magisterkompetens är det meriterande. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är inte bara en skicklig fysioterapeut, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % from 19 03 01 eller enligt överenskommelse. Sök gärna så snart som möjligt eftersom intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång. Du får dessutom tillgång till Akademiska Sjukhusets Friskhus med gym, gruppträning, träningsrådgivning mm.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Åsa Liljenäs asa.liljenas@akademiska.se 018-611 93 68
Facklig kontaktperson Maria Kyhlbäck

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare