Lediga tjänster

Tillbaka

Fysioterapeut till Friskhuset

Referensnr AS1298/2018
Sista ansökan 2019-01-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Friskhuset är en hälsoenhet för Akademiska sjukhusets medarbetare. Vi arbetar såväl hälsofrämjande och förebyggande som rehabiliterande. Enheten har ett tiotal fast anställda samt ett antal timanställda. Vi söker nu en fysioterapeut på heltid.

Ditt uppdrag


Arbetet är mycket varierat och du kommer att arbeta med bland annat individuella bedömningar och behandlingar, ergonomi, leda rehabiliteringskurser och träningspass, hålla föreläsningar och arbeta med strategiskt hälsoarbete.

Dina kvalifikationer


Du som söker är utbildad fysioterapeut med minst fem års erfarenhet av arbete inom primärvård, företagshälsovård eller liknande. Du bör ha någon form av vidareutbildning inom smärta och ortopedisk medicin samt ha intresse för ergonomifrågor.  Meriterande är om du har en utbildning inom ergonomi. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

Din kompetens


Flexibel - Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och ser behov och möjligheterna i förändringar.

Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Självgående - Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv hur du tar dig an dina uppgifter och driver processer vidare.

Pedagogisk insikt - Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Serviceinriktad - Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder


En tillsvidaretjänst på heltid, dagtid måndag till fredag med varierande arbetstider. Läs mer om alla våra förmåner till dig som anställd inom Region Uppsala här.

Vill du veta mer?


Kerstin Borg Wideqvist, chef för Friskhuset  tele 018- 611 39 69
Karin Söderlund, HR-partner tele 018- 611 61 31

Fackliga företrädare nås via växel 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare