Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterskor till psykosvårdens mellanvårdsteam

Referensnr AS674/2018
Sista ansökan 2019-02-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde Psykiatri har cirka 800 medarbetare och är indelat i 5 sektioner. Forskning och undervisning är integrerade delar i verksamheterna. Verksamheten bedrivs sedan 2013 i nya lokaler på sjukhusområdet centralt i Uppsala samt vid mottagningar i Enköping, Bålsta, Tierp och Östhammar. Sektion Psykosvård och rättspsykiatrisk vård är specialiserad mot behandling av schizofreni och schizofreniliknande psykoser, samt psykiatrisk rehabilitering. Sektionen omfattar både öppen- och slutenvård, med en särskild enhet för LRV-vård.

Psykosvårdens mellanvårdsteam arbetar länsövergripande efter uppdrag från öppenvården. Mellanvårdsteamet utgår från psykiatrins hus på Akademiska sjukhusets område.

Är vi rätt för dig?


Mellanvårdsteamet består av tre sjuksköterskor, tre skötare samt en avdelningschef. Vi har dessutom tillgång till kurator, arbetsterapeut och sekreterare. Vi samarbetar med sluten- och öppenvården vid sektionen. Ditt uppdrag kan komma att innebära bland annat hembesök, samarbete med närstående och kommunens personal (t ex boendestödjare).

Är du rätt för oss?


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Arbetet kräver att du har erfarenhet av psykospatienter och psykiatrisk vård då du ska kunna göra självständiga bedömningar i samband med hembesök. Vi söker dig med empatisk förmåga och god kommunikation- och samarbetsförmåga. Erfarenhet av arbete i öppenvård värderas högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är ett plus om du har B-körkort.

Villkor


Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas. Inför anställning kommer utdrag från misstanke- och belastningsregister att tas.

För mer information


Avdelningschef Ulla Åhlander, 018-611 88 03

Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Ansökan


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.