Lediga tjänster

Tillbaka

Sjuksköterska till Neurologavdelning 85D1

Referensnr AS378/2018
Sista ansökan 2019-03-17
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


På avdelningen vårdas neurologiskt sjuka patienter samt patienter som ska genomgå lättare neurokirurgiska ingrepp, det innebär att vi erbjuder både medicinsk och kirurgisk vård till våra patienter. Den sjukvård som bedrivs vid vår avdelning, inom neurologi, är till stor del regionsjukvård i slutenvård där vi erbjuder avancerade utredningar och behandlingar. Vi bedriver även akutverksamhet för länets invånare. Vi kommer nu att utöka vår verksamhet och söker därför fler sjuksköterskor till neurologivården.

Arbetsuppgifter


Vi arbetar enligt arbetssättet patientnära vård som följer Patientlagen från 2015 och innebär att undersköterskorna ansvarar för den basala omvårdnaden och som sjuksköterska ansvarar du för den specifika omvårdnaden. Vi har nära samarbete med läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator samt dietister.

Att vara sjuksköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Här utreds och behandlas vuxna patienter med sjukdomar och skador på det centrala, perifera och autonoma nervsystemet. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Just nu händer mycket inom vårt område och här blir du en del av en verksamhet som bygger för framtiden - där ditt engagemang och dina idéer är viktiga för oss!

Kvalifikationer


Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är legitimerad sjuksköterska och du tycker om att arbeta med människor. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta, kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet så kommer du att trivas hos oss.

Villkor


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information


Avdelningschef Karin B Larsson tel. 018-611 74 81

Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Ansökan


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare