Vårt Akademiska

Vårt Akademiska

Det är något särskilt med att jobba på Akademiska

Som medarbetare på Akademiska blir du erbjuden något unikt. Vi är det stora sjukhuset i den lilla staden, med de internationella kontaktytorna och det personliga förhållningssättet.

Här blir du en del av en verksamhet som erbjuder sjukvård och omvårdnad av högsta kvalitet. En verksamhet med tillgång till de senaste framstegen inom medicinsk forskning. En verksamhet där vårt engagemang och vår kunskap står som grund i allt vi gör. Vi tänker nytt, tar ansvar och är ödmjuka.

Vår vardag handlar om människor. Människor som lägger sina liv i våra händer. Det är ett enormt ansvar och vi är stolta över den vård vi ger dem. Tillsammans gör vi livsviktig skillnad.

Hitta ett jobb som passar dig

Hitta ett jobb som passar dig

Om den här kampanjen

Som medarbetare på Akademiska blir du erbjuden något unikt. Vi är det stora sjukhuset i den lilla staden, med de internationella kontaktytorna och det personliga förhållningssättet. Här blir du en del av en verksamhet som erbjuder sjukvård och omvårdnad av högsta kvalitet. En verksamhet med tillgång till de senaste framstegen inom medicinsk forskning. En verksamhet där vårt engagemang och vår kunskap står som grund i allt vi gör- vi tänker nytt, tar ansvar och är ödmjuka. Vår vardag handlar om människor. Människor som lägger sina liv i våra händer. Det är ett enormt ansvar och vi är stolta över den vård vi ger dem. Tillsammans gör vi livsviktig skillnad.

 Vill du läsa mer? Klicka här!

”JAG TJÄNADE MER PRIVAT. MEN HÄR FÅR JAG HELA TIDEN NYA UTMANINGAR SOM UNDERSKÖTERSKA.”

Elin, undersköterska

Jobba som undersköterska

Hur är det att jobba hos oss?

Här ser du filmer från några av våra olika verksamheter.

Bara rubrik