Innovationslystna idésprutor och eftertänksamma bromsklossar sökes

Arbetsmiljön på Akademiska sjukhuset behöver förbättras

Arbetsmiljön på Akademiska sjukhuset behöver förbättras. Det är en stor uppgift, och den gör man inte ensam. Därför rekryterar vi nu till ett team bestående av både innovationslystna och eftertänksamma medarbetare på en helt ny vårdavdelning, som kommer vända upp och ned på allt vi vet. Vårt uppdrag är att revolutionera vården och för att lyckas behöver vi ett team som tillsammans vågar tänka nytt.

Vad är en utvecklingsavdelning?

På vår kirurgiska utvecklingsavdelning tar vi emot kolorektalpatienter. Utöver det medicinska uppdraget har vi som uppgift att testa nya idéer och att därefter sprida de lyckade projekten till resten av sjukhuset. Avdelningen har högt i tak och ett prestigelöst förhållningssätt. Vi är beredda att testa och omvärdera det mesta. Det enda vi inte kompromissar med är patientsäkerheten.

Vi kan inte lova guld och gröna skogar. Vi kan lova att det i perioder kommer att vara utmanande. Vi kan också lova att det kommer att vara meningsfullt, spännande och utvecklande. Lyckas vi med vår ambition kommer det vi gör och lär oss att vara med och forma framtidens sjukvård på Akademiska sjukhuset.

Vill du veta mer om oss?

Har du frågor om utvecklingsavdelningen? Välkommen att kontakta projektledare och avdelningschef Patrik Bodeby: patrik.bodeby@akademiska.se.