Vilka är vi?

Johan Kaarme
Johan Kaarme

Barnläkare och forskare med förflutet som kliniker och chef på Akademiska Barnsjukhuset respektive Karolinska universitetssjukhuset. Har ett särskilt engagemang i prevention, informationsinsatser och förenklade vårdprocesser och har själv erfarenhet som innovatör. Delar sin tid mellan Innovation Akademiska och en tjänst på Akademiska barnsjukhuset.
johan.kaarme@akademiska.se
018-611 59 18

Anna

Anna Attefall
Driven och strukturerad projektledare med bakgrund ifrån IT-världen. Anna har också stor erfarenhet av småföretagande i Medtech-branchen. Började på Innovation Akademiska hösten 2013 och brinner för att koppla samman företag med vården för en bättre sjukvård.
anna.erikson.attefall@akademiska.se
018-611 20 59

Christina

Christina Wass
Problemlösare och projektledare med mångårig erfarenhet av produktutveckling ifrån Uppsalas life scienceindustri. Har jobbat på Innovation Akademiska sedan 2014, och gillar att hitta nya tillämpningar för teknik inom sjukvården.
christina.wass@akademiska.se
018-611 14 51

Maria

Maria Jansdotter
Sedan 2014 projektledare på Innovation Akademiska med tjänstedesign som sin nisch. Maria har gedigen vårderfarenhet ifrån Akademiska sjukhuset. Dessutom är hon innovatör och driver sedan 2006 ett företag med medicintekniska produkter. Hon vurmar för patienters och närståendes medverkan i innovationsarbetet.
maria.jansdotter@akademiska.se
018-611 71 27